Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info


Uw foto op de kalender 2017?

kalender 2017

ACANTHUS
kalender 2017

Ja, je leest het goed...

Acanthus zal voor 2017 een eigen kalender uitbrengen. De layout is klaar, de fotograaf staat klaar, nu enkel nog de erotische foto’s... Zou je graag met uw foto op de kalender 2017 staan? Dan kan je dit tot eind augustus melden aan de receptie of een mail zenden naar gino@acanthus.be.

Een professionele fotograaf zal een fotoreeks van je maken en je ontvangt geheel gratis je eigen portfolio. In samenspraak met jou zal een foto gekozen worden voor onze kalender. Bovendien kan je ook nog een romantisch weekendje winnen. De foto-opnames zullen doorgaan in september.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer events

De eerste keer

Ben je nieuw, durf je de stap niet te zetten om Acanthus te bezoeken? Houdt het mysterieuze je tegen om binnen te komen en lid te worden? Stop dan met twijfelen en doe het gewoon, ons team enthousiaste mensen zal je verwelkomen zodat je je onmiddellijk goed zal voelen in onze club. Bij het binnenkomen mag je rekenen op een persoonlijke rondleiding zodat je alles binnen AC leert kennen. Kom je deze week, dan ben ik er zeker van dat we je volgende week terugzien.

In de pers

Acanthus in de pers.

Huisreglement

Huisreglement respecteren = fun verzekerd
Elke vrijdag, zaterdag en maandag zijn we open.
Enjoy private clubbing
Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus Uw Foto Op De Kalender 2017 - Events - Acanthus