© Acanthus 2024  |  Privacy

with by plenso

Durf de stap te zetten...

Voor wie - Acanthus

Ben je nieuw, durf je de stap niet te zetten om Acanthus te bezoeken? Houdt het mysterieuze je tegen om binnen te komen en lid te worden? Stop dan met twijfelen en doe het gewoon, ons team enthousiaste mensen zal je verwelkomen zodat je je onmiddellijk goed zal voelen in onze club. Bij het binnenkomen mag je rekenen op een persoonlijke rondleiding zodat je alles binnen AC leert kennen. Kom je deze week, dan ben ik er zeker van dat we je volgende week terugzien.

Voor elk wat wils...

Voor wie - Acanthus

De club heeft zoveel mogelijkheden. Een discotheek, een loungebar, keuken met eigen catering, 3 restaurants, wellnessruimte met sauna en jacuzzi. Boven zijn er 25 themakamers en een cinemaruimte. Een grote gezellige tuin met terras. Acanthus heeft voor iedereen wel iets, ook voor jou. De belangrijkste leuze in acanthus is: alles kan, niets moet. Jong of oud, iedereen kan bij ons terecht. Wekelijks komen heel wat nieuwe klanten. Na een eerste bezoek zegt bijna iedereen hetzelfde: "Hadden we dat geweten, dan kwamen we al veel langer".

Is Acanthus ook voor jou?

Acanthus is voor iedereen, ook voor jou. Door de vele mogelijkheden en de grote variatie vindt iedereen zich onmiddellijk thuis in de club. Mensen komen om uitgebreid te aperitieven, lekker te eten, gezellig in de wellness te vertoeven, uit de bol gaan in de discotheken of om te genieten in de cinema of in de themakamers boven. Respect is heel belangrijk. Er wordt steeds gewerkt met een all-in formule. Werkelijk alles is inbegrepen, alle dranken, het buffet en op vrijdag en maandag een sensuele massage.

Acanthus op vrijdag

test

Acanthus is elke vrijdag open van 20u. tot 4u. Voor koppels en singles. Iedereen die respect heeft voor de club en de andere mensen is welkom, zelfs al ben je nog geen lid. Alle leeftijden boven 18 jaar. Alles kan, niets moet!

Acanthus op zaterdag

Voor wie - Acanthus

Acanthus is elke zaterdag open van 20u. tot 5u. Enkel voor koppels en single dames. Minimum leeftijd is 18 jaar. Alle leeftijden en alle types komen naar Acanthus.

Acanthus op maandag

Voor wie - Acanthus

Acanthus is elke maandag open van 19u. tot 3u. Voor koppels en singles. Iedereen toegelaten, zelfs al ben je nog geen lid. Alle leeftijden van koppels en singles zijn aanwezig.

    © Acanthus 2024 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!