© Acanthus 2024  |  Privacy

with by plenso

Corona regels

Momenteel geen corona regels.

Wat zijn swingers of echangisten?

Dit zijn mensen uit alle lagen van de maatschapij die het reeds aangedurfd hebben om de bestaande 'maatschappelijke' waarden voor wat betreft sexualiteitsbeleving te overschrijden. Openheid, eerlijkheid, respect voor elkaar en discretie worden vanzelfsprekend gevonden, jaloezie is uit den boze. Bi-sexualiteit komt veel voor, homosexualiteit niet, de meeste swingers zijn hetero. Swingers voeren slechts uit waar anderen alleen maar over durven te dromen. Een slechte relatie? Hoe kan een open warme relatie waarin respect, begrip, passie standaard zijn en agressie en afgunst niet voorkomen een slechte zijn?

Moeten we de kleren uit?

Op maandagavond wordt er verwacht dat je jouw beste lingerie laat zien vanaf 22u. Op vrijdagavond is het een uurtje later, dus om 23 uur en op zaterdagavond ben je vrij te doen wat je wil. Je zal echter zelf wel opmerken dat het op een bepaald moment is alsof gekleed rondlopen feitelijk meer opvalt dan het beste van jezelf te laten zien. Het spreekt voor zich doe je dan wat je het beste past.

Is partnerruil verplicht?

Absoluut niet, het hangt natuurlijk van jullie af, en of jullie al dan niet een ander leuk koppel ontmoeten waar jullie beiden wel verder willen mee gaan. Een van de basisregels is dat alles mag maar niets moet.

Worden we lastig gevallen?

Veel vrouwen zijn reeds komen zeggen dat er in onze club meer respekt heerst voor elkaar dan in gelijk welke discotheek. Het is trouwens één van de basisregels dat 'nee' wel degelijk 'nee' betekent, en dit is iets wat ieder van ons dan ook ter harte neemt. Trouwens een van de ongeschreven regels tussen swingers is dat wanneer iemand je aanraakt terwijl je dat liever niet hebt, je gewoon gaat verliggen, jezelf omdraait of kort nee schudt.

Is echt alles inbegrepen in die ene prijs?

Afhankelijk van welke avond je op bezoek komt, betaal je een bepaalde prijs bij het binnenkomen. Deze forfaitaire som dekt alles wat je die avond zou willen beleven: dranken en (als je hiervoor zou kiezen) eten, sauna, jacuzzi, discotheek, thema-kamers, en natuurlijk... de bioscoop. Als je alles eens op een rijtje zou plaatsen, dan kom je makkelijk tot de conclusie dat dit een prikje is voor een avontuur als het onze.

Welke kleding worden we verwacht te dragen?

Dezelfde outfit als voor een ander avondje uit, resto of discotheek. Het enige verschil is echter dat het ook iets meer (of minder) mag zijn. Mensen die helemaal geen moeite doen, in de veronderstelling dat ze na een uurtje toch alles uitdoen, zullen jammer genoeg niet voorbij de voordeur geraken. Voor wat betreft het lingerie-gedeelte van de avond, geldt hier dat wat de partner aantrekkelijk zou vinden, hier ten zeerste zal geapprecieerd worden.

Moeten we lid worden van de club vanaf ons eerste bezoek?

Deze lidkaart kost slechts €20/koppel, en is geldig voor het ganse daaropvolgende jaar. De reden dat we deze verplichten is om er zeker van te zijn dat de mensen die zich bij ons aanmelden ook de nodige overtuiging aan de hand leggen om het eens een avondje te proberen. Het stelt ons in de mogelijkheid om het kaf van het koren te scheiden, en dit is in ieders voordeel, niet?

Wat als we een leuk koppel ontmoeten?

Dan ga je gewoon eventjes een babbeltje slaan, om die mensen wat beter te leren kennen, misschien samen iets drinken? Je zal zelf wel zien dat de mensen gemakkelijk naar jou toe zullen komen om eenpraatje te slaan, en dat je zeker niets hoeft te vrezen op dat vlak. Zoals bij alles, geldt hier natuurlijk ook: wie niet waagt, niet wint (of blijft maagd, zoals je wil)! Als je dus de ganse avond blijft op jouw stoel kleven, niemand durft aankijken noch aanspreken, zal deze avond voor jou erg lang duren... een dansje en een praatje zullen echter maken dat dit voor jou een kompleet nieuwe, en enorme positieve ervaring kan worden!

Wat als we een bekende tegenkomen?

Dan moet je maar denken: 'Doen zij hier niet hetzelfde als wij?'. Ga er eens heen, praat er eens over met jullie beiden. Je zal zien dat zij inderdaad van hetzelfde idee zijn als jullie zonder dat jullie dit misschien ooit hebben durven dromen. Daarbij komt nog eens dat één van de basisregels in het 'swingen' is dat wat in de club gebeurt, in de club blijft. Je hoeft dus niet te vrezen dat deze bekenden dit overal zouden gaan uitbazuinen, het implementeert immers henzelf!

Welke is voor ons de juiste avond?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jou eigen fantasieën. Als u meerdere mannen zoekt is natuurlijk de vrijdag- en maandagavond meer geschikt voor jou. Zoek je daarentegen meer de saffische kant, dan is natuurlijk de zaterdagavond meer geschikt. De sfeer op vrijdag- en maandagavond is meer geschikt voor de meer doorwinterde swinger, terwijl op zaterdagavond doorgaans een jeugdiger sfeer heerst. Op maandagavond laat acanthus het daverende geweld van het weekend even wegdeinen naar een gezellige, aangename en erotisch getinte avond vol spanning.

Bezoek onze nieuwe Wellness in Pecq....

Acanthus Exclusive Wellness is een libertijns wellnesscentrum bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar plezier, verleiding en ontmoeting. Wij nodigen u uit om te ontspannen in panty's, lingerie of naakt in het prachtige kader van het oude stadhuis van Pecq (gelegen tussen Doornik en Kortrijk). Acanthus Exclusive Wellness bestaat uit 4 verdiepingen, met allemaal verschillende sferen: zwembad, jacuzzi, Finse sauna, natte kruidensauna, infraroodsauna, stoombad, knuffelhoeken, massageruimtes,... U zult gemakkelijk kunnen vinden wat u zoekt, en zelfs meer ...

Bezoek de website
Acanthus - Bezoek onze nieuwe Wellness in Pecq....

Be part of it

Acanthus is en blijft de grootste erotische privaatclub van de Benelux. Hier delen we een seksualiteitsbeleving die de "maatschappelijke waarden" durft overschrijden maar in openheid, eerlijkheid en respect voor elkaar. Discretie is vanzelfsprekend en jaloezie uit den boze. We maken dromen waar! Hier wil je zijn!

Acanthus - Be part of it

De eerste keer

Ben je nieuw, durf je de stap niet te zetten om Acanthus te bezoeken? Houdt het mysterieuze je tegen om binnen te komen en lid te worden? Stop dan met twijfelen en doe het gewoon, ons team enthousiaste mensen zal je verwelkomen zodat je je onmiddellijk goed zal voelen in onze club. Bij het binnenkomen mag je rekenen op een persoonlijke rondleiding zodat je alles binnen AC leert kennen. Kom je deze week, dan ben ik er zeker van dat we je volgende week terugzien.

Meer informatie
Acanthus - De eerste keer

Acanthus in de pers

Dat Acanthus geregeld in de krant of op TV verschijnt hoeft niet te verbazen. Zoals ook bleek tijdens de Corona crisis worden we door de gevestigde pers gezien als een aanspreekpunt en legitieme vertegenwoordiger binnen onze sector.

Bekijk meer
Acanthus - Acanthus in de pers

Huisreglement

Onze bezoekers willen graag genieten van een sensuele beleving, een avondje uit vol gezelligheid en misschien net dat ietsje meer. Om alles in goede banen te leiden is een degelijk huisreglement gebaseerd op onze jarenlange ervaring een must. Op die manier verzekeren we jou en alle anderen een positieve, onvergetelijke ervaring.

Bekijk het huisreglement
Acanthus - Huisreglement
    © Acanthus 2024 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!